Stickers maken en drukken

Stickers maken en drukken

Stickers maken is een geweldige manier om je boodschap te verspreiden en je merk te promoten. Bij simpleprint.be vind je een divers assortiment aan stickers die perfect zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Een speciale behoefte? Altijd een passende sticker!

Ontdek onze samengestelde collectie van best presterende stickerdrukopties. Van levendige ontwerpen tot duurzame materialen, ontdek de bestsellers die jouw ideeën tot leven brengen.

Stickers op rol

Til je branding naar een hoger niveau met simpleprint.be's Stickers op rol - waar kwaliteit en gemak elkaar ontmoeten. Deze stickers zijn perfect voor bedrijven van alle formaten, eenvoudig aan te brengen en ideaal voor bulkgebruik. Met duurzame materialen en levendige prints komt je boodschap het beste over. Kies simpleprint.be voor je stickerbehoeften en ervaar zelf de mix van eenvoud en doeltreffendheid.
Bestel nu

Veelgestelde vragen

Welke materialen bieden we aan voor stickers?

Voor het maken van gepersonaliseerde stickers biedt simpleprint.be een ruime keuze aan materialen, waaronder papier, vinyl, polyester, eco, verwijderbare, kraft en andere speciale materialen. Ben je op zoek naar een uniek materiaal voor je stickers? Dan kun je een offerte aanvragen bij ons ervaren offerteteam.

Zijn onze stickers recyclebaar?

Bij simpleprint.be streven we naar een duurzame wereld voor mensen, de planeet en winst. Daarom bieden we een assortiment van 100% recyclebare en vegan-vriendelijke producten, inclusief stickers. Wil je meer weten over hoe wij het verschil maken voor het milieu, bekijk dan ons duurzaamheidsbeleid.

Bieden jullie vegan-vriendelijke stickers aan?

Bij simpleprint.be houden we van een complete aanpak. Dus ja! Volg deze link naar vegan stickers waar je je eigen gedrukte stickers kunt ontwerpen of aanpassen.

Hoe worden de stickers verpakt?

Als je ervoor kiest om stickers bij ons te laten drukken, worden deze meestal apart verpakt in een plastic hoes en verzonden in een doos. Onze grotere stickers, zoals die van vinyl, worden ook zorgvuldig verpakt en in een doos geleverd.

Zijn de stickers waterbestendig?

Wij bieden waterbestendigevloerstickers, vinyl stickers, window stickers.

Hoe sterk is de kleefkracht van de stickers?

De kleefkracht van onze stickers varieert afhankelijk van het type sticker en de toepassing. We bieden zowel stickers met een sterke als een verwijderbare lijm aan. Onze grootformaat stickers zijn bijvoorbeeld voorzien van een sterke lijm voor een langdurige hechting. Voor elke toepassing bieden we de juiste balans in kleefkracht om aan uw behoeften te voldoen.

Hoe breng je grote stickers aan?

Om een grote sticker effectief aan te brengen, volg deze handige tips! Zorg er eerst voor dat het oppervlak schoon en stofvrij is. Ten tweede, bepaal de exacte positie waar je je grote stickers wilt hebben. Ten derde raden we aan een hulpmiddel te gebruiken om de sticker glad te strijken en luchtbellen te voorkomen, zoals een droge spons of liniaal. En tot slot, breng je grote sticker vanuit het midden aan, zorg ervoor dat alle hoeken of zijkanten glad en vlak op je oppervlak liggen. Et voilà!

Hoe kun je de stickers verwijderen?

De algemene regel is om een doekje of keukenpapier met wat alcohol te gebruiken en voorzichtig over de sticker te wrijven totdat de lijm loslaat. Maar zoals je weet, kunnen stickers koppig zijn. Om ze effectief te verwijderen van meubels, auto's, ramen of muren, raden we aan om onze blog te lezen over hoe stickers van verschillende oppervlakken te verwijderen.

In welk formaat moeten stickers worden geüpload?

Als je een ontwerp voor een witte sticker indient, moet dit in PDF-formaat zijn met een duidelijk ontwerp.

Kan ik op mijn stickers schrijven?

Ja! Je kunt op je stickers schrijven. Bekijk de beschrijfbare optie voor onze standaard stickers of beschrijfbare etiketten op rol.

Wat zijn decals?

Decals zijn eigenlijk een soort decoratieve, grootschalige stickers. Ze bestaan uit papier aan de achterkant en kunnen gemakkelijk van het ene oppervlak naar het andere worden overgebracht. Meestal worden ze gebruikt op oppervlakken zoals muren, ramen, vloeren en voertuigen. Het belangrijkste verschil tussen een decal en een sticker is dat een decal een decoratieve sticker is die gemakkelijk verwijderd kan worden, terwijl stickers niet gemakkelijk te verwijderen zijn. Echter, de termen sticker en decal zijn uitwisselbaar.

Hoe verwijder je decals?

Om een decal, een grote sticker, effectief te verwijderen, gebruik je een schone doek die is gedrenkt in warm water. Het doek helpt om de lijm van de sticker los te maken. Laat dit 5-10 minuten rusten op de grote sticker, afhankelijk van hoe hardnekkig de sticker is, en begin dan voorzichtig de sticker weg te wrijven met alcohol. De sticker zou dan gemakkelijk moeten loskomen. Na dit proces laten de stickers meestal geen lijm achter. Dit is bijvoorbeeld het geval voor onze vinyl stickers, raamstickers, en vloerstickers. Voor meer informatie over dit proces raden we aan onze blog te lezen over hoe je stickers van verschillende oppervlakken verwijdert.