0

Over Simpleprint.be

Ongeveer 25 jaar geleden werd het familiebedrijf Idee Fiks Printing opgestart en ondertussen zit een nieuwe generatie klaar om het roer over te nemen. De jaren ervaring hebben ons geleerd dat het bestellen van druk- en printwerk niet altijd evident is. Leverdata die niet gehaald worden of ondermaatse kwaliteit zijn vaak een doorn in het oog. Vandaar Simpleprint. Ons doel bij Simpleprint is het proces van bestellen en leveren van print- en drukwerk zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten tijd, geld en zich vooral zorgen kunnen besparen. Dit alles doen we met het oog voor het milieu en onze omgeving. We zijn er van overtuigd dat een eenvoudige, simpele website met duidelijke, scherpe prijzen en snelle leverdata een stap in de goede richting is.

Onze missie: Simpleprint is een eenvoudig te gebruiken platform om drukwerk te bestellen voor zowel professionals als consumenten.

Onze essentie: Simpel

Ons principe: K.I.S.S. (Keep It Simple Stupid)

Onze filosoof: Willem van Ockham. Deze filosoof beredeneerde dat de simpelste oplossing vaak ook de beste oplossing is. (Ook wel Ockhams scheermes genoemd.)

Onze belofte: We leveren kwaliteitsvol, scherp geprijsd drukwerk op een vlotte manier aan zowel professionals als consumenten.