Kleding & textiel <br> bedrukken

Kleding & textiel
bedrukken

Van gepersonaliseerde sportkleding tot teamkleding die ervoor zorgen dat de teamspirit hoog blijft en je merk opvalt!

Gepersonaliseerde kleding & textiel: ben trots op je merk

Stap in de gepersonaliseerde mode wereld met Bedrukte Kleding & Textiel van simpleprint.be. Van levendige T-shirts en nette polo's tot gezellige hoodies, truien, en stijlvolle jassen & petten, elk kledingstuk is een canvas dat wacht op jouw persoonlijke touch. Design je kleding vandaag nog en creëer jouw marketing masterpiece.

Laat je merk zien met bedrukte T-shirts

Ontdek de gepersonaliseerde T-shirts van simpleprint.be voor unieke branding. Perfect voor evenementen, als geschenk of promotiemateriaal. Kies uit diverse maten, kleuren en stijlen. Onze topkwaliteit bedrukking zorgt dat je logo scherp en levendig blijft, waardoor elk T-shirt jouw merk's creativiteit en kwaliteit uitstraalt. Maak een blijvende indruk met kleding die promoot en inspireert.
Ontdek alle T-shirts
 • Waterflessen met Logo

  Waterflessen met Logo

  Bedruk jouw persoonlijke waterfles met jouw logo en hydrateer in stijl. Laat jouw logo schitteren bij elke slok.

  Bekijk Waterflessen
 • Tassen voor elk doel

  Tassen voor elk doel

  Kies voor kwaliteit met onze bedrukte tassen. Perfect voor promoties, evenementen of als giveaway.

  Bekijk Tassen

Comfortabel en stijlvol bedrukte hoodies

Ontdek de combinatie van comfort en creativiteit met onze gepersonaliseerde hoodies. Perfect voor branding met de keuze uit precisiebedrukking of elegant borduurwerk. Ideaal voor een uniform bedrijfsimago, evenementen of stijlvolle warmte. Vind de perfecte match voor jouw merk bij simpleprint.be, waar comfort en professionaliteit samenkomen.
Ontdek alle Hoodies

Kleed je team in stijl

Versterk je merk met een bedrukte jas met jouw logo voor elk weertype. Kies uit waterdichte, winddichte en milieuvriendelijke stijlen, perfect voor bedrijfsidentiteit, teamgeest of evenementen. Onze geavanceerde bedrukking en borduurwerk garanderen dat je logo altijd opvalt. Van lichtgewicht tot zwaar gebruik, vind bij simpleprint.be de ideale jas die professionaliteit uitstraalt en je merk promoot bij elke gelegenheid.
Ontdek alle Jassen

Onze bijdrage aan een schonere planeet

Bij simpleprint.be is duurzaamheid en ethiek diep verweven in ons bedrijfsmodel. Onze zorgvuldig gekozen certificeringen garanderen topkwaliteit en dragen bij aan een gezondere planeet en eerlijke arbeid. Elk certificaat is een stap naar een duurzamere toekomst, weerspiegelt onze kernwaarden en belofte aan jou en de aarde. Meer over onze certificaten.

OEKO-TEX®: waarborgt veiligheid in textiel

OEKO-TEX®: waarborgt veiligheid in textiel

Dit label garandeert dat textiel rigoureus is getest op schadelijke stoffen en de wereldwijde veiligheidsnormen overtreft. Het zorgt voor consumentenveiligheid en de inzet van de fabrikant om gezondheidsrisico's te minimaliseren.

Aware: verbeterd duurzaamheid met technologie

Aware: verbeterd duurzaamheid met technologie

Aware gebruikt tracer- en blockchaintechnologie om de duurzaamheid van textiel te verifiëren, de transparantie en authenticiteit van milieuclaims te verbeteren en de weg te wijzen naar een meer verantwoordelijke textielindustrie.

GOTS: raising the bar voor organisch textiel

GOTS: raising the bar voor organisch textiel

GOTS certificeert textiel dat is gemaakt van biologische vezels. Het garandeert dat het voldoet aan strenge milieu- en sociale criteria in de hele toeleveringsketen, waarbij biologische landbouw en ethische productiepraktijken worden gestimuleerd.

Amfori BSI: pleiten voor duurzame handel

Amfori BSI: pleiten voor duurzame handel

Amfori en haar 'Trace with Purpose'-initiatief transformeren de textielindustrie door transparantie en duurzaamheid in de toeleveringsketen te bevorderen, en zorgen voor kwaliteitstextielproducten die zowel werknemers als het milieu respecteren.

Fair Wear: verbetering van de arbeidsnormen in de mode

Fair Wear: verbetering van de arbeidsnormen in de mode

Fair Wear houdt zich aan acht fundamentele arbeidsnormen en streeft naar ethische arbeidspraktijken in de mode-industrie, met de nadruk op vrijwillige tewerkstelling, eerlijke compensatie en veilige werkomstandigheden.

Better Cotton: zorgt voor duurzame katoenteelt

Better Cotton: zorgt voor duurzame katoenteelt

Better Cotton richt zich op het verbeteren van de duurzaamheid van de katoenteelt en traint boeren in milieuvriendelijke praktijken, het bevorderen van bodemgezondheid, waterefficiëntie en eerlijke arbeidsomstandigheden om de duurzaamheid van de sector te verbeteren.

Pak de aandacht met bedrukte petten & mutsen

Ontdek gepersonaliseerde mode met onze op maat gemaakte petten. Perfect voor merkpromotie, persoonlijke statements of om op te vallen. Kies uit diverse stijlen en kleuren, en gebruik ze als uithangbord voor je creativiteit. Ideaal voor evenementen, teamkleding of dagelijks gebruik, onze petten bieden stijl, comfort en unieke expressie. Laat je identiteit zien.
Ontdek

Kleding geschikt voor elke situatie

Duurzame kleding

Duurzame kleding

Wij geven prioriteit aan transparantie, biologische of ge-recyclede materialen en gecertificeerde merken. Verklein samen de milieu-impact en boost maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ontdek onze merken

Bij simpleprint.be gaat het niet alleen om printen; het gaat ook om kwaliteit, duurzaamheid en de merken die we kiezen om mee samen te werken weerspiegelen deze toewijding. We zijn er trots op samen te werken met de beste in de industrie, van eersteklas namen als B&C en Russell, die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid, tot vooruitstrevende, milieubewuste merken als Iqonic en Stanley/Stella, die toonaangevend zijn op het gebied van duurzame praktijken. Onze zorgvuldig samengestelde selectie zorgt ervoor dat wanneer je kiest voor simpleprint.be, je een product kiest dat niet alleen voldoet aan je behoeften maar ook in lijn is met je waarden, zodat je verzekerd bent van uitmuntendheid zonder compromissen.